Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Στα Πλοια : Νέα 24ωρη απεργία στα πλοία με προοπτική κλιμάκωσης - Ποια ... - Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία.

Απεργια Στα Πλοια : Νέα 24ωρη απεργία στα πλοία με προοπτική κλιμάκωσης - Ποια ... - Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία.. Εργατικο κέντρο αθήνας (εκα) 24ωρη απεργία. Σε αντίθετη περίπτωση οι απεργίες θα. Το πρώτο χτύπημα ήταν να οργανώσουν απεργία στα ναυπηγεία του αμβούργου που θα έφτιαχναν τα πλοία του ωνάση. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο από τις κέρκυρα: Η ναυς, της νεώς, πληθ.:

Βόμβα στα θεμέλια του τείχους ανοσίας οι μεταλλάξεις. «δεμένα» αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα. Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019. Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης.

Καστελόριζο - Θερμό επεισόδιο: Στα 13 ν.μ. έφτασε το ...
Καστελόριζο - Θερμό επεισόδιο: Στα 13 ν.μ. έφτασε το ... from images32.inewsgr.com
Το πρώτο χτύπημα ήταν να οργανώσουν απεργία στα ναυπηγεία του αμβούργου που θα έφτιαχναν τα πλοία του ωνάση. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. «δεμένα» αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019. Οι ακτοπλόοι αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη αυξημένο κόστος στα ναυτιλιακά καύσιμα κατά 50% τα δύο τελευταία χρόνια. Μετρο (γραμμή 2 & 3) 24ωρη απεργία.

Βρες online στον χάρτη, θέσεις και πληροφορίες για πλοία.

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τετάρτη 16 ιούνη. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα ελλαδα. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο από τις κέρκυρα: «δεμένα» αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. 13 494 tykkäystä · 131 puhuu tästä. Προσφυγή κατά της απεργίας των ναυτεργατών κατέθεσαν οι ακτοπλόοι. «δεμένα» τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Το πρώτο χτύπημα ήταν να οργανώσουν απεργία στα ναυπηγεία του αμβούργου που θα έφτιαχναν τα πλοία του ωνάση. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους καταπέλτες των πλοίων τονίζουν σε ανακοίνωσή τους τα σωματεία της πνο, εμμένοντας. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία.

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τετάρτη 16 ιούνη. Ο ωνάσης αντεπιτίθεται δίνοντας μπόνους σε όσους δουλέψουν διπλές βάρδιες. Φίλτρα για επιβατηγά, φορτηγά, δεξαμενόπλοια, ταχύπλοα, ρυμουλκά, σκάφη αναψυχής, αλιευτικά κ.ά. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟϊΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/05 ΕΩΣ ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟϊΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/05 ΕΩΣ ... from www.boatfishing.gr
Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Φίλτρα για επιβατηγά, φορτηγά, δεξαμενόπλοια, ταχύπλοα, ρυμουλκά, σκάφη αναψυχής, αλιευτικά κ.ά. Ο ωνάσης αντεπιτίθεται δίνοντας μπόνους σε όσους δουλέψουν διπλές βάρδιες. Προσφυγή κατά της απεργίας των ναυτεργατών κατέθεσαν οι ακτοπλόοι. Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης. Εργατικο κέντρο αθήνας (εκα) 24ωρη απεργία. Στην… εντατική η ελλάδα, χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς. Στη συνάντηση μεταξύ της εκτελεστικής επιτροπής της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας και του υπουργού ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής π.

Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα ελλαδα.

Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Απεργία την πέμπτη 26/11 σε μετρό, ησαπ και τραμ. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τετάρτη 16 ιούνη. Τρόλεϊ 24ωρη προαστιακός / οσε 24ωρη τραμ 24ωρη απεργία πλοία 24ωρη απεργία γσεε 24ωρη απεργία αδεδυ 24 ωρη απεργία. Παρατείνεται η απεργία στα τηλεοπτικά κανάλια. Ο υπουργός υπενθυμίζει ότι ο βασικός λόγος που η πνο άρχισε την πανελλαδική απεργία, ήταν η ενδεχόμενη αύξηση του υφιστάμενου. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο από τις κέρκυρα: Βόμβα στα θεμέλια του τείχους ανοσίας οι μεταλλάξεις. Η απεργία που έχουν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο κρίθηκε παράνομη από το μονομελές. Βρες online στον χάρτη, θέσεις και πληροφορίες για πλοία. Δεν υπάρχει πιο γκαντέμης από τον σέζνι στα ευρωπαϊκά.

Οι ακτοπλόοι αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη αυξημένο κόστος στα ναυτιλιακά καύσιμα κατά 50% τα δύο τελευταία χρόνια. «δεμένα» αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. «δεμένα» τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. Φίλτρα για επιβατηγά, φορτηγά, δεξαμενόπλοια, ταχύπλοα, ρυμουλκά, σκάφη αναψυχής, αλιευτικά κ.ά. Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης.

Δεμένα από σήμερα τα πλοία στα λιμάνια - 48ωρη απεργία της ΠΝΟ
Δεμένα από σήμερα τα πλοία στα λιμάνια - 48ωρη απεργία της ΠΝΟ from www.voria.gr
Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα ελλαδα. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από τα μεσάνυχτα της τρίτης μέχρι το βράδυ της τετάρτης. Παρατείνεται η απεργία στα τηλεοπτικά κανάλια. Στην… εντατική η ελλάδα, χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς. Δεν υπάρχει πιο γκαντέμης από τον σέζνι στα ευρωπαϊκά. Φίλτρα για επιβατηγά, φορτηγά, δεξαμενόπλοια, ταχύπλοα, ρυμουλκά, σκάφη αναψυχής, αλιευτικά κ.ά. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Ο υπουργός υπενθυμίζει ότι ο βασικός λόγος που η πνο άρχισε την πανελλαδική απεργία, ήταν η ενδεχόμενη αύξηση του υφιστάμενου.

Προσφυγή κατά της απεργίας των ναυτεργατών κατέθεσαν οι ακτοπλόοι.

Στη συνάντηση μεταξύ της εκτελεστικής επιτροπής της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας και του υπουργού ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής π. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Προσφυγή κατά της απεργίας των ναυτεργατών κατέθεσαν οι ακτοπλόοι. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τετάρτη 16 ιούνη. 13 494 tykkäystä · 131 puhuu tästä. Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης. Βόμβα στα θεμέλια του τείχους ανοσίας οι μεταλλάξεις. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Με την κοπή των πρώτων ελασμάτων, ξεκίνησε στα ναυπηγεία fincantieri monfalcone η κατασκευή του πρώτου. Εργατικο κέντρο αθήνας (εκα) 24ωρη απεργία. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους καταπέλτες των πλοίων τονίζουν σε ανακοίνωσή τους τα σωματεία της πνο, εμμένοντας. Ο ωνάσης αντεπιτίθεται δίνοντας μπόνους σε όσους δουλέψουν διπλές βάρδιες.

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τετάρτη 16 ιούνη απεργια. Με την κοπή των πρώτων ελασμάτων, ξεκίνησε στα ναυπηγεία fincantieri monfalcone η κατασκευή του πρώτου.